Mocht je iets kwijt willen over Dee Denise's optredens, haar website of D's Privilege zangschool, stuur ons dan gewoon een mailtje. Wij zorgen er dan ervoor dat het op het prikbord gepubliceerd zal worden. Dit prikbord is ook de plek waar Denise leuke wetenswaardigheden zal delen met de bezoekers van haar site.
   
January 2013 Na een turbulente periode zijn we weer terug met een update op ons prikbord. Excuses dat jullie zo lang moesten wachten. Via deze weg wil ik een ieder bedanken die mij heeft bijgestaan. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, leuke uitdagingen, we hebben er zin in! In de afgelopen jaren zijn er leuke talentvolle mensen op ons pad gekomen waarvan jullie zeker meer zullen horen. Blijf ons volgen en steunen - nu ook op Facebook !!
   
Juni 2010

Reacties per email ontvangen van fans na het zien van de show "NightGirlZ" - The true story of a nightgirl @ White's Nightclub Westzeedijk 94 in Rotterdam. De show is nog tot 3 juli te zien.

Beste Denise,

Onderstaande ‘ode’  van Jolanda is een mooi opstekertje enerzijds en anderzijds een geweldige bevestiging van een fantastische mens, die zinvol en verantwoord in het leven staat. Moge de Heer je behoeden en bewaren, maar bovenal je verdere leven rijkelijk zegenen in elk opzicht.
Met broedergroet,
D. ZDenise dat je nooit doorgebroken bent als ster is jammer voor jou, maar een gemis voor het Nederlandse publiek. Holland heeft een natuurtalent misgelopen. Je bent echt geweldig hoor. Je vertelt het verhaal van je leven met veel overtuiging – Ok het is jou leven maar om dat met zang te vertellen – WAUW – zuivere klanken geen zenuwen  met zoveel overtuiging. Sommige liedjes die we eigenlijk allemaal goed kennen hebben voor mij een andere betekenis gekregen. Er waren enkele liedjes die me kippenvel bezorgden – echt Denise ik was trots dat jij mijn zanglerares bent.

Maar goed het feit dat dit alles je niet heeft veranderd in de negatieve zin van het leven pleit voor jou en het feit dat God je altijd heeft beschermt.
En laat ik je wel zeggen D als we allemaal zo open en eerlijk over onze levens zouden praten dan zou jou verhaal misschien wel een sprookje lijken ten opzichte van anderen. D je zingt geweldig je hebt een prachtige show neergezet en Girl you did it. Ik hoop dat je je show verder kan brengen.

Ik zal ook een ieder aanraden de show in het theater te zien.

Na je show zijn de kriebels mijn stem weer te vormen nog meer toegenomen en ik kan maar een iemand bedenken die me daarmee kan helpen. Ik wil graag terug en zal ook mijn best doen om weer op niveau te komen. Ik heb natuurlijk zangeressen en sterren als inspiratie, maar D je bent nu mijn inspiratie.

God zegen en een diiiikkkkkeee Kus.
Jolanda

NightGirlzHet was echt een spetterende show. Goed gedaan hoor, en je meisjes zijn ook fantastisch. Je bent echt gegroeid in de jaren.
Sher

Ik had geen kans meer om tegen je te zeggen dat jullie een briljante show hebben neergezet. Mijn complimenten. All the best,
Paul


De Show was echt geweldig, je hebt het echt fantastisch gedaan. Wouter vond het echt ook geweldig.
Amy
   
19 Februari 2010 Show van Lucretia van der Vloot echte aanrader
   
 
Lucretia van der VlootGisteren 18 februari bezochten Dee Denise en haar dochter Genelva de nieuwe theatershow "Soul Cabaret" van Lucretia van der Vloot. Genelva was al een grote fan van haar en na gisterenavond is Denise ook een grote fan. De show is helemaal top. Lucretia die ook deel uit maakt van Big, Black & Beautiful is een echte vakvrouw, met een goede zangtechniek. De show had mooie songs die werden begeleid door een uitstekende pianist. Na afloop hebben Denise en Genelva, Lucretia gecomplimenteerd met haar show. Lucretia heeft de kleinkunstacademie gedaan in Amsterdam, dezelfde opleiding waar Genelva nu ook studeert. Onder het genot van een drankje werden ervaringen uitgewisseld, ook theaterpoducent R. Tuinfort was daarbij van de partij.
   
10 Februari 2010 Orkestbanden gevraagd
   
  Dee Denise is op zoek naar iemand die instrumentale orkestbanden kan maken die geschikt zijn voor optredens !!! Niet te duur aub !!!
Neem gelieve contact op als je een goed tip hebt.